lauantai 28. heinäkuuta 2018

Maljakkolöydöt kirpulta

En löydä ikinä mitään kivaa kirpputoreilta, paitsi tänään! Lapinlahden Lähteen tukikirpputorille Lähteen Patinaan oli tullut valikoima neliskanttisia pienehköjä lasimaljakoita, joiden simppeli muotokieli puhutteli. Nämä ovat (kuulemma) ruotsalaisen lasitehdas Gullaskrufin Isi-maljakoita (1956-1961), suunnittelijana Lennart Andersson. Maksoivat 5€/kpl ja näitä tosiaan jäi sinne vielä useampi, vihreiden ja värittömien lisäksi myös yksi isompi ruskea. En rohmunnut itselleni kaikkia, vaikka mieli teki. Menkää siis pian hakemaan omanne, jos yhtään innostutte näistä maljakoista. Kannattaa pistäytyä samalla myös Lähteen Puodissa, jossa on myynnissä taidetta ja käsitöitä sekä tietysti Lähteen omassa kahvilassa, joka sijaitsee päärakennuksessa, Lapinlahden entisessä mielisairaalassa.


Eipä muuta tällä kertaa, lyhyestä virsi kaunis. Mukavaa viikonloppua kaikille! Oletteko tehneet hyviä kirpputorilöytöjä vastikään?

12 kommenttia:

 1. Kirpparit on parhautta ja se tunne, kun joskus löytää jotain oikein mieluisaa, kuten sinä nyt. Ihanat löydöt kertakaikkiaan ovatkin.

  Aurinkoista viikonloppua Liiolii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se yllätyksellisyys on kirppareissa parasta, vaikka en kyllä yleensä omaa kovin kummaista "kirppisvainua". Joskus tosi harvoin löydän sitten jotain oikeasti kivaa. (Kirjoja ei lasketa, hyviä opuksia löytäisin kirppareilta enemmän kuin laki sallii, mutta hyllyihin ei enää oikein mahdu mitään.) Mukavaa viikonloppua! ^____^

   Poista
 2. Mainiot maljakot:) Jotenkin olen viehättynyt vihreään itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on itselleni vähän vaikea väri, yleensä en kaikista sen sävyistä ole tykännyt, mutta nyt tuo pullonvihreä väri kolahti kunnolla.

   Poista
 3. Kauniit suoralinjaiset maljakot! Minä tykkäön juuri tuollaisista simppeleistä maljakoista, joissa kukat pääsevät esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Itse ajattelin ostaessani myös kukkia, mutta nyt nämä tuntuvat parhaimmilta ihan tyhjinä, vaikka en niin olekaan käyttötarkoitusta vailla olevien koriste-esineiden ystävä.

   Poista
 4. Kivat maljakot...valmistettukin viimeksi mun syntymävuonna😂 Aurinkoa viikkoosi💕☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas vain, sepä sattui hyvin! :D Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Tosi kauniit maljakot, hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Laitoin Lähteen Patinan nyt somessa seurantaan, jotta jatkossakin voin bongailla sieltä tällaisia helmiä. Olen löytänyt kyseiseltä kirpulta myös ihania vanhoja tyttökirjoja.

   Poista

Kommenttien valvonta on toistaiseksi päällä. Lämmin kiitos kommentistasi!