torstai 20. lokakuuta 2016

Uusi aukeama leikekirjaan

Ruutusivuiseen A4-kokoiseen leikekirjaani valmistui tänään jo 20. ja 21. sivu. Syksy puuhineen ja tunnelmineen oli löyhänä teemanani, kun etsin sopivia kuvia naistenlehdistä. Kodin Kuvalehdessä on muuten yllättävän hyviä juttuja. Pikkusiukku tilasi lehden minulle viime keväänä. Osa kuvista on vanhoista Voi Hyvin -lehdistä, joka on minusta menettänyt kiinnostavuuttaan vuosien varrella. Eikä siinä ole enää niin kivoja kuviakaan. Tykkäsin lehdestä ennen kun se oli rohkeasti "hörhömpi", mutta nyt se on tylsähkö valtavirran lehti, jonka jututkin ovat vain pintaraapaisuja.Ei muuta juuri nyt. Flunssa vie kyvyn tehdä mitään järkevää. Jos haluat nähdä muita leikekirjani sivuja, löydät niistä kuvia leikekirja-tunnisteen alta.

10 kommenttia:

 1. Hienot sivut! Ja paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä jatkuu flunssa, mutta voiton puolella ollaan.

   Poista
 2. Ihanat ja kauniit värit. Paranemishaleja.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia. Ja kiva idea se leikekirjan pitäminen. Parane pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Olen ajatellut laittaa toiseen leikekirjaan lehtileikkeet, joita lähinnä äitini keräsi sanomalehdistä ym. Siis lehtijuttuja, joissa minä tai joku tuttu sattui esiintymään. Ne ovat 90-luvulta lähinnä, ja vielä tallessa laatikossa.

   Poista
 4. Minäkin tykkään Kodin Kuvalehdestä ja se on yksi jota talomme lehtikierrätyspisteestä löytyy usein. Onnistuneet sivut olet saanut aikaiseksi. Kauniita syksyn värejä.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kodin Kuvalehdessä on parasta ne henkilöjutut, ovat minusta tarpeeksi pitkiä ja mielenkiintoisia, monenlaista erilaista ihmsistä ja elämäntilanteista.

   Poista

Kokeilen ainakin toistaiseksi kommenttien valvontaa Bloggerin ongelmien takia. Kiitos kommentistasi!