perjantai 17. kesäkuuta 2016

Teippiä

Eikä nyt tällä kertaa mitään askartelujuttuja washi-teippeineen (olen kyllä tykästynyt niihin), vaan kinesioteippaukset toisessa olkapäässä. Nelisen viikkoa ihmettelin kipeää ja ennen kaikkea liikerajoittunutta olkapäätä; oikea käpälä ei yksinkertaisesti nouse sivulle ylös. Eilen kävin sitten terveysaseman fysioterapiassa tutkittavana. Karua seistä peilin edessä alusvaatteisillaan ja tutkia kuvajaista nuoren miesfyssarin kanssa. Auts. No, tiedän hyvin, että ammattilaisen katse etsii vain niitä jumipaikkoja ja vinoutumia, sellainen neutraali zoomaus. Ja löytyihän niitä kremppoja sieltä, oikea olkapää on kaksi senttiä liian alhaalla ja sentin liian edessä. Sain harjoitusohjelman sekä olkapäähän ja hartiaan pinkin kinesioteippauksen. Teippi käskettiin ottaa heti pois, jos sen liima alkaa näyttää aiheuttavan allergiaoireita. Nyt toisena päivänä tunnekin hentoa kutinaa ja mietin, revinkö teippaukset pois vai en.


Pyysin myös vähän buustausta liikunnan lisäämiseen. Treenikalenteri pitää laittaa kuulemma jääkaapin oveen. Kävelyä, kävelyä, kävelyä nyt ensi alkuun. Hölkästäkin jotain mainitsi, mutta se on toistaiseksi aika utopistinen ajatus, vaikka näenkin aina välillä unta, että juoksen hengästymättä kuin gepardi.

Huomenna on Postcrossing-miitti. Näyttää siltä, että tarvitaan snorkkelia ja kellukkeita, vedenpaisumusta lupailevat. Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Juu vaikka ammattilaisen katse katsoo vain jumeja ammattilaisen silmin, niin on se aina itselle kiusallista, ymmärrän tuskan. Voi toivottavasti helpottaisi ja kyllä on hankalaa jos ei saa kättä nostettua.

  Toivottavasti oli kiva päivä tänään, sateesta huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli oikein mukava, mutta vähän jo loppua kohti raskaskin. Kivaa lähialuematkailua kuitenkin!

   Poista
 2. Toivotaan kädelle paranemista.
  Selvisitkö ilman snorkkelia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasainen sade koko ajan, mutta ilman snorkkelia selvittiin, sillä meillä oli kivasti autokuljetukset junalta museokohteisiin. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jouduin ottamaan ne teipit pois, kun iho ärtyi. :( Nyt vaan käsiharjoitteita sitten.

   Poista
 4. Minulla ainakin kinesioteipit ovat auttaneet paljon. Siis en olisi uskonut, olin vähän skeptinen, mutta ihan todella ne ovat hyvä keksintö. Eivät varmaan kaikkia auta, mutta monia uskoakseni. Toivottavasti sinunkin kremppasi helpottavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olisi ollut kiinnostava pitää niitä vähän pitempään, mutta kun kutina paheni, niin pakko oli ottaa pois. :o

   Poista