perjantai 11. joulukuuta 2015

Kivaa postia ja taideryhmään tutustumassa

Onko Runotalo teille tuttu? Tilailin Runotalon Sarilta hieman tarroja, joissa on ajatuksia, runosia, ja sain mukana palasen Runotalon puutarhasta - ihan konkreettisesti. Laitan näitä kirjeisiin ja kalenteriini. Sari pakkaa ihanat tuotteensa aina niin kauniisti, kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Nyt oli tarrat kiepauteltu mm. vanhan kasvioppaan sivuihin. Ja mukana kulki kaksi kuivakukkaa suoraan Runotalon puutarhasta - terveisiä kesästä. Kaunis lähetys, kiitos!


Sarin blogista on muuten minulle tullut tutuksi Fly Lady -tekniikka kodin kaaoksen taltuttamiseksi. Ideanahan on käyttää vartti (ja vain se vartti) joka päivä kodin kunnossapitoon ja siivoukseen. Katsokaa linkistä lisätietoja, jos alkoi kiinnostaa. Itse olen kyllä sellainen, että jos innostun siivoamaan, teen sitä ihan mielelläni pitkään, vaikka tunteja yhtämittaaa. Mutta Fly Ladyssa tärkeää onkin rutiinien luominen. Ja tiskialllas kiillotetaan joka ilta, jotta aamulla on mukava astua keittiöön ja aloittaa uusi päivä! (Oi toteutuisipa tässäkin torpassa joskus...) Mutta tuon rutiinien tärkeyden allekirjoitan ihan täysin.

Mukavaa postia on tullut muutenkin. Maahiska-ihanainen stailasi minut lähettämällä paketillisen pukineita (pitkän hameen, harmaan pienen liivin, ohuen vihertävän huivin) kaiken muun kivan lisäksi. Vaatteet olivat juuri tyyliäni ja kooltaankin sopivia. Kuvaa en tänne laita, kuvitelkaa itse. Ja niin kauniisti Maahiska kirjoitti mukaan laittamaansa korttiin, että talletin kortin oitis aarrelaatikkooni. Kiitos vielä!

Eilen kävin testaamassa asukastalon taideryhmän tuossa lähikaupunginosassa. Meitä oli vain kaksi osallistujaa taiteilija-ohjaajan lisäksi. Maalasin vesiväreillä ja guasseilla jotakin. En oikein ymmärtänyt onko ryhmä jatkumassa vai ei. Vapaaehtoistoimintaan perustuvissa jutuissa tuntuu aina leijuvan yllä tietty epävarmuus jatkosta...


Maalasin yllätys-yllätys ympyrää ja pehmeää kaarevaa muotoa. Olen joskus oikein yrittänyt piirtää ja maalata teräviä muotoja, mutta käden luontainen liikerata kai laittaa maalaamaan kaarevia muotoja. Näin ainakin selitti toissakesäisen akvarellikurssin opettaja.

16 kommenttia:

 1. Oijoi ihanaa postia ja kauniita pyöreitä muotoja. <3 Olet ihana Liiolii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh niin sinäkin, pus! <3 :D Näyttää muuten siltä, ettei taideryhmää tällä viikolla ole, pitäisköhän maalailla itsekseen kotona?

   Poista
 2. Miten kauniisti kuvasitkaan paketit ja sisällöt <3 näen kuin uusin silmin :) Kiitos, että kerroit muillekin Runotalosta ja kiitos ystävällisistä sanoista <3

  Minulla on maalauksissa myös vain kaarevia muotoja. Sinulla on ihanan heleät ja sointuvat värit kuvioissasi. Tulisipa useammin maalailtua, siitä on aikaa...

  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin kysyä: Voisinko laittaa linkin tähän kirjoitukseesi sinne Runotalon terveiset sivulle? :)

   Poista
  2. Hei! Anteeksi myöhäinen vastaus. Voit linkata toki tähän. Kiitos. :)

   Poista
  3. Kiva juttu! Linkitin ja laitoin blogijulkaisun päivämäärän. Kiitos :)

   Poista
 3. Ihanaa postia olet saanut! Tuollaiset lahjat on just parhaita! Ja mikä ihana värikäs maalaus siitä tulikaan. Minulla on myös joku fiksaation ympyröihin. Olen niitä viime aikoina pyöräytellyt moneen piirustukseen ;) Mukavaa viikonloppua ja terkut kissa-rouvallekin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ympyrät syntyvät kuin itsekseen. Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. :)
  Olisi ihanaa osallistua johonkin - siis melkein mihin vaan kohta - taidejuttuun, mutta uskallusta puuttuu, ja se että pitäisi jaksaa tutustua uusiin ihmisiin ja tuhannen muuta iljettävää tekosyytä! :D Onhan täälläkin kotikaupoungissa tarjolla kaikenlaista, minä vaan käperryn työhuoneeni nurkkaan sopottamaan olemattomia.
  Pitäisi aina vaan... eikun VOISI! Niinhän se pitää sanoa. Voisi aina vaan lähteä, tehdä, syöksyä paperille kynä ojossa, epäröimättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös, menin ilmoittautumaan ensi vuoden puolella olevalle tanssi- ja liikeilmaisun kurssille. Nyt ollaan kyllä jännän äärellä. :o Hyppy vähän epämukavuusalueeelle.

   Poista
 5. Ei ollut runotalo tuttu, joten kiitos, että vinkkasit siitä. Siellä oli vaikka mitä ihanaa. Tossa sun taulussa on todella ihant värit ja nuo muodot tekevät siitä jotenkin lempeän ja rauhoittavan katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Runotalo on ihana paikka (näin virtuaalisestikin, en ole käynyt paikanpäällä). Toisesta maalauksestani ei ole kuvaa, se ei ollut näin rauhoittava, siihen tuli joku musta joutsen! Ensimmäinen työni onnistuu yleensä aina parhaiten.

   Poista

Kokeilen ainakin toistaiseksi kommenttien valvontaa Bloggerin ongelmien takia. Kiitos kommentistasi!