maanantai 3. elokuuta 2015

Liebster Award

Johanna Maria Jos sun lysti on -blogista antoi tällaisen Liebster Awardin. Kiitoksia! En tällä kertaa haasta muita kuin Annitannin, joka saa vastata samoihin, hyviin, Johanna Marian keksimiin kysymyksiin kuin minä.

Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle.
Säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.1. Mikä mielestäsi on parasta bloggaamisessa?
Pidän kirjoittamisesta, asioiden muistiin merkitsemisestä. Kuvien valinnasta blogipostauksiin. Ihmisistä, joihin olen tätä kautta tutustunut. Oikeasti, ihan oikeita ihmisystäviä ja -tuttavia IRL!

2. Menisitkö mieluiten leffaan, teatteriin vai suosikkiyhtyeesi keikalle?
Tämä on paha. En oikein tykkää ajatuksena mistään noista. Kävin leffassa keväällä parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Keikoilla musiikki on yleensä liian kovalla makuuni. Sanon vaikka, että menisin mieluiten teatteriin.

3. Mikä on erikoisin paikka, jossa olet neulonut/virkannut/askarrellut?
Ehkä bussipysäkki? Harrastan aika paljon julkivirkkausta. Virkkaan bussissa, odotustiloissa, pihalla, puistossa...

4. Teetkö usein heräteostoksia vai noudatatko tarkasti kauppalistaa?
Olen alkanut tehdä viikon ruokalistan etukäteen ja käydä hakemassa alkuviikosta sen mukaan ruokaostokset listan kanssa kaupasta. Säästyy kuulkaas rahaa! Muilla kaupoilla sorrun valitettavan helposti heräteostoksiin.

5. Mikä on viimeisin toteuttamasi unelma?
Tampereen matka ehkä. Hyvin pieni unelma, mutta niitä pieniä on helppo toteuttaa.

6. Mistä asioista saat energiaa?
Siitä kun saa kalkattaa antaumuksella jonkun kaverin kanssa ja sitten olla yksin loppuillan. Yhdessä- ja yksinolon tasapainosta.

7. Minkä taidon haluaisit oppia?
Olisi hienoa osata soittaa kannelta.

8. Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa?
Viroon. Pakko päästä kirjakauppoihin siellä!

9. Keräiletkö jotain? Jos, niin mitä?
Keräilen hiljaksiin postikortteja, joissa on ikoni, ortodoksinen kirkko tai muu ortodoksinen aihe. Näitä on kolmessa mapissa noin 550 erilaista. Kortit olen saanut enimmäkseen Postcrossingin kautta. Keräilyharrastuksestani tehtiin taannoin lehtijuttu ja sen jälkeen eräät kiltit ihmiset lähettivät minulle kokoelmaani paljon sopivia kortteja. Kiitos!

10. Mistä olet juuri tällä hetkellä kiitollinen?
Ihana lämmin ja aurinkoinen päivä. Taitaa tulla kokonainen lämmin viikko.

11. Mitä suunnitelmia sinulla on syksyksi?
Yhdistystoimintaa, käännöksiäkin jonkin verran, kirjamessuilua, käsitöitä.

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea vastauksiasi! Ja miten totta: pienet unelmat on helpompi toteuttaa ja silti ne toteutuessaan tuovat ison hymyn kasvoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun onkin jopa vaikea keksiä isoja unelmia! Onko kyse pelosta vai mistä, en tiedä... En vain osaa oikein sanoa mistä haaveilen. No, että jatkuisi näin kuin nyt on, ja vähän paremmin vielä.

   Poista
 2. Hauskaa, kun vastailit. Näitä on kiva lukea ja oppia vähän lisää ihmisistä blogien takana. Oikeastaan on ihanaa, että osaa unelmoida myös pienesti ja olla kiitollinen pienistä asioista, onhan elämä silloin paljon mukavampaa, kun haaveet ovat toteutettavissa vaikkapa matkustamalla Tampereelle :)
  Minulta on postcrossing jäänyt hieman unohduksiin, vaikka satoja kortteja tuli joskus läheteltyä. Pitäisiköhän elvyttää sekin harrastus taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on Postcrossingista ollut nyt pientä taukoa. Yksi syy on postimaksujen jatkuva nouseminen ja toinen on se, että kyllästyin vähän monien crossaajien tiukkoihin "send me only" ja "don't send me" -listoihin. Sotii vähän Postcrossingin henkeä vastaan, minun mielestäni.

   Poista
 3. Voi rakkautta,minäkin haluaisin osata soittaa kannelta! <3 Sinulla on kyllä huikea korttikokoelma! Saisiko siitä nähdä joskus kurkistuksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannel pitäisi ottaa kouluihin ensisoittimeksi vaikean nokkahuilun sijaan. Soitin nokkahuilua yläasteelle asti, kävin jopa tunneilla. Mutta kantele sopisi minusta nokkista paremmin koulusoittimeksi. Siitä on vaikea saada rumaa ääntä. :D Teen jutun korttikokoelmistani, kiitos ideasta.

   Poista