tiistai 26. toukokuuta 2015

Kesäpilvi

Sallamari oli tehnyt blogissaan sanallisen aarrekartan tulevalle kesälle. Pitihän sitä itsekin kokeilla! Kumma muuten, miten heräsi tehdessä pessimistisiä ajatuksia: olen taas yksin koko kesän, ei mitään tekemistä, ahdistaa ja sataa räntää. Vaan karkotin moiset ajatukset ja tein allaolevan positiivisen kesäpilven-sanapilven. Perusajatuksena tai -toiveena olisi siis mukavia säitä (sisältäen myös ukonilmat, ehdottomasti), yhdessäoloa ja tapahtumia. Huom! Kesäiset "perusherkut" eli mansikat puuttuvat sanapilvestä, koska olen vihdoin oppinut, että kirsikat ovat mielestäni vaan niin paljon parempia. Haha! Eikä mitään kesämökkiromantiikkaa, en ole myöskään mikään mökkihöperö. Praasniekat ovat ortodoksisen kirkon temppelijuhlia, joita sattuu olemaan paljon kesäaikaan. (Tämä infoksi, jos joku ihmetteli.)


Olen valokuvannut nyt pian tasan vuoden puistokoivikkoa kauppamatkani varrella. Yksi kuva kerran kuussa. Enää puuttuu kesäkuun kuva. Tein kuitenkin jo kollaasin, jossa näkyvät koivikon neljä vuodenaikaa. Tuli minusta aika kiva.

6 kommenttia:

 1. Hieno kuvakollaasi, saman maiseman kuvaamista eri vuodenaikoinan olen monesti miettinyt itsekin. Hauskaa seurata kuvien kautta muutosta.

  Aurinkoa viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noista kuvista huomaa/muistaa myös, että viime talvi oli suhteellisen vähäluminen. Valitsin kollaasiin lumisimman kuvan edustamaan talvea, eikä siinäkään ole lunta kauhean paljon.

   Poista
 2. Todella kiva kollaasi. Pitäisi itsekkin muistaa joskus tehdä jostain paikasta moinen. Ja ihanan positiivenen kesä on sinulle tulossa.

  VastaaPoista