maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä ja arvonnan voittaja

Kristus nousi kuolleista! Iloista pääsiäistä kaikille!

Toinen pääsiäispäivä on illassa ja on siis blogiarvonnan aika. Voittaja paljastetaan tuolla lopussa. Mutta ensin sananen pääsiäisestä. Täytyy sanoa, että wanha ei enää jaksa juhlia niin kuin ennen! Menin pääsiäiskirkkoon taksilla. Olin paikalla heti palveluksen alkaessa 23.30. Väkeä oli paljon ja tunnelma katossa, kuten aina ennekin. Minua ei nukuttanut, vaikka päiväunet jäivät väliin, mutta selkä oli ihan tulessa! Istuin toki välillä, mutta suurimman osan palveluksesta tietysti seisoin. Palvelus loppui joskus puoli kolme... kolme... en katsonut kelloa, ja sen jälkeen oli vielä nyyttärit nartex-salin eli seurakuntasalin puolella. Viideltä palasin kotiin ja menin viideksi tunniksi nukkumaan. Iltapäivällä tuli joitakin vieraita pääsiäissyntymäpäiville. Nyt on tosiaan 40 vuotta mittarissa, ihan hyvä ikä tämä on.

Joitakin pääsiäismunia korissa. En laittanut tänä vuonna paljoa koristeita esille.

Ihastelin pulleita silmuja tänään.

Sain ruukullisen valkoisia perunanarsisseja. Ne tuoksuvat tosi ihanilta!
Sitten arvonnan voittajaan. Osallistujia oli mukavasti, kiitos myös kivoista kommenteista. Jos onni ei nyt tällä kertaa potkaissut, näitä värityskirjoja saa ostaa esim. Adlibriksestä. Hakusanaksi kannattaa laittaa esimerkiksi mandala coloring book tai jotain vastaavaa, niin löytää niitä vähän aikuisempia värityskirjoja kaikkien satojen lapsille tarkoitettujen joukosta. Ja voittaja on:


Tiia K! Onnittelut sinulle, laitatko yhteystietosi minulle osoitteeseen astuvan.akka@yahoo.com.

18 kommenttia:

 1. Ihania munia, todella kauniita <3 Niin se käy kun 40v tulee lasiin, jotenkin se elämän tempo muuttuu. Suuret onnittelut syntymäpäivänäsi ja aivan mielettömän paljon kiitoksia arvontavoitosta. Aivan ihana yllätys, uskon että värittämisellä on rauhoittava vaikutus. Katoaa kaikki muut ajatukset.

  Kauniita unia, toivottavasti ensi yönä saat nukuttua pitkät unet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Värityskirja lähti pakettina, joudut valitettavasti noutaman sen postista, anteeksi vaivannäkö! En ymmärrä miksi tungin kirjan liian isoon kuoreen. :o

   Poista
 2. Voi paljon onnea syntymäpäivien johdosta!!! Ja onnea Tiialle voitosta! ♥ Minä laitan tänään postiin sinun hylsy-kirjasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos ihanasta, värikkäästä ja härpäkkeisestä hylsykirjasta. Olet lahjakas!

   Poista
 3. 40 on hyvä ikä! Onnea synttärisankarille ja onnea arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi olla sitten aikuisia...? :) Kiitän!

   Poista
 4. Onnea ja monia armorikkaita vuosia.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Sankaritar kiittää ja kumartaa... vai niiaa...? ;)

   Poista
 6. Sydän sulaa noihin upeasti koristeltuihin pääsiäismuniin. Itse olen ostanut kirppareilta puisia munia, ei pelota että menevät rikki. Pisankamunia olen kuitenkin ihastelut aina jokaisilla pääsiäismyyjäisillä. On niissä vain niin eri fiilis. Ja tuo huovutettukin muna on kaunis! Onko se pelkkää huopaa vain onko siellä pohjalla joku kivi, stryroksi tms? Nuokaan eivät menisi rikki.

  Hyvää syntymäpäivää ja monia armorikkaita vuosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen huopamuna on käsittääkseni täyttä villaa. En ole kyllä satavarma. Valkoinen muna, jossa on Kisin kirkko piirrettynä, on ankanmuna. Se on haurain munani, muut ovat paksua lasia, puuta, metalliakin.

   Poista
 7. Upeita munia! Onnea synttärisankarille. Minäkin olen huhtikuun lapsi. Tommy Taberman sanoi viisaasti" huhtikuu on yksi humalan muoto". Totta: kevät huumaa pään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhti-touko on lempiaikaani vuodesta. :)

   Poista
 8. Paljon Onnea Tiia K ja vielä kerran onnea 40-vuotiaalle :)

  VastaaPoista