keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Liiolii arpoo jälleen värityskirjan

Täällähän tunnetusti vannotaan värittämisen rentouttavan vaikutuksen nimeen. Oma värityskirjakokoelmani on paisunut ihan hölmöihin mittoihin, joten luovun nyt yhdestä ns. aikuisten värityskirjasta. The Dazzling Patterns Colouring Book on pehmytkantinen, muhkea kirja täynnä erilaisia abstrakteja kuvioita. On isoja kuvioita ja pikkutarkkaa piipertämistä. Kuvat on painettu jokaiselle sivulle, mutta paperi on melko tanakkaa. Tässä kirjassa riittää paljon värittämistä joutilaisiin hetkiin.

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin, jokainen saa yhden arvan. Anonyymit - laittakaa jokin nimimerkki tai sähköpostiosoite. Arvonta päättyy pääsiäismaanantain iltana 6.4. Tämä ei ole minkään kaupallisen tahon sponsoroima arvonta.
Vähän kuulumisia. Hepa kävi kylässä perjantaina koiruutensa kanssa. Sylvi otti karvakaverin vierailun melko lunkisti, tosin varmuuden vuoksi lukittujen ovien takaa. Vieraiden lähdettyä kissa nuuhki asunnon tosi tarkkaan ja kävi köllimään niihin paikkoihin, joissa koirakin oli maannut.

Huomenna menen kampaajalle lyhentämään pitkäksi venähtäneen siimani juhlakuntoon. Vai pitäisikö ottaa vaaleanvioletti mummopermanentti lähestyvien pyöreiden vuosien kunniaksi? No ei! Pientä ikäkriisiä kyllä pukkaa "nuoruuden" lopullisesti jäädessä taakse, mutta ihan hyvillä mielin mennään kohti pääsiäistä ja synttäreitäkin. Lähipäivät ovat aikamoisen aikataulutettuja, varsinkin lauantai. Kirkosta kirkkoon ja kaupasta kauppaan. Pääsiäisen odotus on kumma sekoitus hiljentymistä ja hillittömiä juhlavalmisteluja. Tykkään kyllä.

28 kommenttia:

 1. Onpa ihana kirja. Voi kun saisin tuollaisen. Mistä näitä saa tilattua, ellei arpaonni satu minulle. Olen muuten lukenut sinun blogiasi, vaikka harvemmin tulee laitettua kommenttia. Tervetuloa myös minun blogeihini. "naiset on luotuja kulkemaan. .." on blogi jota päivitän useimmin. "Kultalankaa, hopeareunoja" on toinen blogini. Siihen kirjoittelen outoja tarinoita.

  VastaaPoista
 2. Mukava kirja. Kasa erilaisia värikyniä odottaa, toivottavasti onni suosii.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Arvontaan osallistun minäkin....kyniä ainakin riittäisi....on tullut lasten jättämät kynätkin säilytettyä :) Piirtäminen ja värittäminen on kivaa :)

  VastaaPoista
 4. Enpäs ole koskaan kokeillut tämmöistä aikuisten versiota,lapsena tykkäsin värittää tosi paljon.Mukana!
  amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. mä olen ihan selkeästi out näissä aikuisten värityskirjoissa. mä olen viime päivien aikana lukenut näistä nyt varmaan viidestä eri lähteestä ja todennut, että mä en oo koskaan ees selannut aikuisten värityskirjaa :)

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan, ehdottomasti. :) Ja kyllä violetti permanentti tämän ikäisille tuo jo tiettyä arvokkuutta... :D No höpö höpö - ikäkriisi pois, alat vasta lähestyä parhaita ikävuosia, sanovat. :)

  VastaaPoista
 7. Hei,
  arvonnassa mukana!
  Kiitokset mukavista jutuista blogissasi :)
  niemeka at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oi, olisipa kiva päästä värittelemään! Se on niin rentouttavaa :)
  Ihanaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 9. Näen niin itteni värittelemässä tätä ensi syksyn luennoilla, kuunteluoppilaana tietenkin ;)

  VastaaPoista
 10. Oho ompas taas hieno bookki. Me väritetään pojan kanssa mummon tuomaa kirjaa, jossa on tilaa kuvittaa ja piirtää osioita itsekkin.

  Erittäin keltaista ja riemullista pääsiäistä Liiolii :) Ihana pääsiäinen on jo niin lähellä ja kevät täällä.
  Paljon onnea merkkipäivästä (milloin sen ajankohta sitten tarkasti olikaan?)

  TTosi

  VastaaPoista
 11. En osallistu arvontaan (pahoin pelkään, että unohtaisin aarteen jonnekin pölyä keräämään), mutta komppaan muuten. Kieltämättä iän alkaminen nelosella on aiheuttanut vähän ylimääräistä nieleskelyä, mutta ehkä siihen tottuu. Ja pääsiäinen - joka vuosi ajattelen, että nyt varaan aidosti aikaa rauhoittumiseen palvelusten ja perinteisesti vanhemmilla nautittavan pääsiäisaterian lisäksi, mutta ajatus torpedoituu viimeistään tihenevien vierailuilmoitusten myötä. Valtaosalle ihmisistähän pääsiäinen on vain pitkä vapaa, jolloin on vihdoinkin aikaa käydä kyläilemässä ja tavata tuttuja. No, hyvä toki näinkin. Lähdenkin tästä kauppaan pitkän listan kanssa...

  VastaaPoista
 12. Pakkohan tähän on osallistua. Värittäminen on rauhoittavaa puuhaa. Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 13. Näyttää hienolta kirjalta! Osallistun arvontaan.
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 14. Värittäminen on ollut hauskaa lapsena ja nyt viikolla tilasin värityskirjoja! Tosi ihanaa, että aikuisillekin on värityskirjoja. Osallistun arvontaan ja paljon onnea syntymäpäivän sankarille. Oma koirani täyttää vuosia ensi maanantaina ja kyllä siinä ihmettelee, että vastahan se tuli taloon ja nyt koirani täyttää 11v. Oikein hyvää pääsiäistä!:)

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Mukana minäkin. Edellinen kirja on ollut käytössä ja ihana onkin. Onnea synttäreihin ja Rauhallista pääsiäistä!
  t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
 16. Koska täällä tuppukylässä ei ollut aikuisten värityskirjoja, ostin Prisman lasten puuhakirja-osastolta pari värityskirjaa (perhosia ja kukkia) ja värikyniä kiirastorstaita edeltävänä päivänä.
  Pitäisi hommata kalliimmat värikynät, joista lähtisi paremmin väriä.
  Osallistun tuohon aikuisemman värityskirjan arvontaan.

  Rauhallista pääsiäistä ja hyvää tulevaa syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 17. Pääset sarafaanissasi keikaroimaan! Ihanaa!

  Ja voisin tulla kyllä mukaan arvontaan. Mäkin uskon värittämisen rentouttavaan voimaan, joten olisi kiva kokeilla.

  VastaaPoista
 18. Ehdottomasti mukana, kaikki luova puuhailu rentouttaa :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Pääsiäinen on kyllä ihan paras juhla kaikista :)

  VastaaPoista
 20. Olen kuullut noista aikuisten värityskirjoista, mutta en ole niihin missään törmännyt. Hauskalta näyttää, tykkäisin varmaan. :)

  VastaaPoista
 21. Oi ihana arvonta! Mielelläni olen mukana ♥

  VastaaPoista
 22. Mukana arvonnassa! :)
  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Ihana arvonta, ilolla mukana. :) Uskon vahvasti että värityskirjan värittäminen rentouttaisi ja tyhjentäisi mielen.

  Oikein mukavaa pääsiästä <3

  VastaaPoista
 24. Oi, kaipaisinkin jotain rentouttavaa tekemistä sairastelun keskelle! :)
  Ihana blogi sinulla, mukavaa että kirjoitat taas!
  - Maikki
  marjamark at gmail.com

  VastaaPoista
 25. Löysin tuon kirjan adlibriksestä, mutta se oli loppuunmyyty. Harmitus. Oli siellä mandala kirjoja, mutta en halunnu niitä.

  VastaaPoista