maanantai 9. maaliskuuta 2015

Rantakävelyllä ja muita puuhia

Aamusella kävin labrassa ja sieltä tullessani kuvasin pihalle nousseet valkoiset lumikellot. Oli vielä pilvistä, joten kukat olivat nupulla. Pilvisellä säällä saa kuitenkin yleensä parempia valokuvia kuin räikeässä valossa - varsinkin valkoisista kohteista. Nyt päivä paistaa kirkkaasti ja kukat olivatkin äsken avautuneet. 


Kirjoitin ja postitin kortin talvikorttikaverilleni. Tämä on Postcrossing-foorumin Suomi-osion kautta organisoitu juttu. En enää lähettele juuri ollenkaan virallisia Postcrossing-kortteja, koska Suomen Posti on nostanut postimerkkien hinnan käsittämättömälle tasolle. Foorumin kautta on tullut kuitenkin tutuksi muutama kaveri, joiden kanssa vaihdellaan satunnaisesti kortteja. Talvikorttikaverin kanssa siis sovitusti talven yli, mutta en pistäisi pahaksi, jos tämä korttiystävyys jatkuisi hänen kanssaan talven mentyäkin. Tai johan nyt on kevät...

Tämän ah-niin-tyylikkään pinkin urheilurannekellon ostin tänään Lidlistä. Kyllä. Maksoi alle viisi euroa. Sijoitan aina laatuun ja tyyliin, heh... Minulla ei olekaan ollut muutamaan vuoteen rannekelloa edellisen hyvinpalvelleen ajannäyttäjän hajottua. 


Aamu oli tosiaan pilvinen, mutta kuten Ilmatieteenlaitos lupasi, aurinko alkoi paistaa iltapäivällä, ja lähdin rantakävelylle kameran kanssa. Lämpötila oli +8°C, ainakin! Oikea nyrjähtänyt nilkka on edelleen kipeä, mutta töpöttelin sen kanssa puolentoista tunnin lenkin saaren eteläkärkeen. Ihmisiä oli tosi paljon liikkeellä, kalastajia, hölkkääjiä, lintumiehiä ja lastenvaunun lykkijöitä. Meren kohinaa oli mukava kuunnella. Näin lentävän joutsenen. Otin pokkarillani viitisenkymmentä kuvaa, mutta armoton paiste poltti suurimman osan kuvistani puhki. Tässä joitakin merihenkisiä otoksia, jotka eivät päätyneet poistoon. Tulin muuten bussilla kotiin, sillä nilkka alkoi valittaa lenkin lopulla oikein kunnolla. 

Nyt kissalle ruokaa ja itsellekin. Pitää lepuuttaa koipiparkaa.
10 kommenttia:

 1. Toivottavasti nilkkasi paranee pian. Ihanaa kun kukat puhkeaa kukkaan. Ajattelin, että kevät olisi tänä vuonna kevät on todella aikaisessa, mutta tämän päiväisen Hesarin mukaan viime vuonna kevät oli vielä aikaisemmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nilkka on vieläkin kipeä! :/ Ei muuten, mutta varpaille ei voi nousta eikä kauheasti tavutella.

   Takatalvea lupailevat nyt ensi viikoksi, huh!!

   Poista
 2. Ihania keväisiä kuvia, nuo lumikellot on joka vuosi nin ihmeellisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös jotain vihreitä varsia puskee pihalla maasta, olisko jo krookuksia? Toivottaavsti pärjäävät, jos sää kylmenee, kuten uhkailevat.

   Poista
 3. Ihania juttuja! Lumikellot, miten kauniita! Meri,<3 <3 Tuo glamour-kello on makeen värinen :)
  Mun poikani oli myös tänään nähnyt 3 joutsenta täällä Jyväskylässä, kevät tulee ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pinkkiä sen olla pitää. ^_____^ Halpiskello on pysynyt hyvin ajassa. Kiva kun pitkästä aikaa on rannekello, ei tarvitse aina hakea kassista kännyä kellonajan tarkistusta varten. :D

   Poista
 4. Hei, blogissani on sinulle haaste : )
  http://katriinanpuhdistus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, osallistun tähän siivoushaasteeseen kotisaareni kylätalkoopäivänä ja teen siitä oman postauksen.

   Poista
 5. Ihania kuvia! Ja kuules Lidl on maailman paras paikka, ostin tänään sieltä tissiliivit. ;)

  Iloa ja aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ostanut sieltä lämpökerraston talvella. Ja kello tuntuu pysyvän ajassa, joten ei se kai ihan köpö ole. :D

   Poista