keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ilahduttavaa postia

Toivottavasti kovin moni ei tule tänne tänään Blogilistan aikuinen-asiasanan kautta. Täällä ei nimittäin pönötetä, vaan leikitään tällä kertaa nukeilla! Posti toi eilen Susannan Työhuoneelta soman sinivalkean paketin, josta kuoriutui minikokoista Fazerin suklaata, piparipurkki ja DerPuppe-lehtiä. Iso kiitos minulta ja muovisilta tytöiltäni! Nämä pienet ihanuudet ovat 1:6-mittakaavaa, eli ns. muotinukkekokoa. Susannan hurmaava Ken ja omat Blytheni ovat 1:6-kokoisia, vaikka Blythe-nukkejen pää onkin karrikoidun suuri - johtuu sen sisään kätketystä silmien kääntömekanismista. Alla pieni kuvakavalkadi.

Olohuoneessa otetaan rennosti. Kengät pois pöydältä, nuori neiti!

Lydia tulee hakemaan Sonyaa lenkille, mutta Sonyalla on parempaa tekemistä. Lydia on viidestä nukestani vaalea- ja Sonya tummaihoisin.

Sankarimme syventyy DerPuppe-lehteen.

Samaan aikaan kylpyhuoneessa... Priscilla ottaa raikastavan suihkun. Suihku on Sindy-nuken vanha ja se on saatu nukkeharrastaja Markukselta, mistä kiitos!

Markukselta on myös tämä kaksipuolinen nukenkeittiö, jonka hyllymäinen takaosa vilahtaa kakkoskuvassa. Voiskohan tätä tuunata jotenkin?
Oli kyllä ihan mielettömän hauskaa irroitella eilen nukkejen parissa pitkästä aikaa. Yleensä otan kyllä nukkekuvat ulkoilmassa. Posti toi myös eräässä Facebookin ryhmässä järjestetyn kirjeenvaihdon johdosta minulle valtavan, oikeasti julistekokoisen kirjeen, ja talvikorttikaverilta tuli myös postia.

Nyt lähden Lankakauppa Snurreen niiniompelukurssille. Siitä, opinko uuden käsityötaidon vai menikö homma räpellykseksi, kuullaan varmaankin lisää huomenissa.

6 kommenttia:

 1. Nää siun nuket on niin hauskoja, taidokkaasti tehtyjä lahjoja saitkin,
  Voi kuule ei tämä yli 60v. tätikään ole vielä aikuinen, aina vähän lapsettaa :))

  VastaaPoista
 2. Oi mahtavuutta, ihania ja hienoja. Nukke/Barbieinto ei täällä koskaan lakkaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulun jopa Suomen Nukkeyhdistykseen, vaikka periaatteessa en ole mikään yhdistysihminen. Mutta (muoti)nuket kyllä on ihania. Vauvanuket ei niin innosta.

   Poista
 3. Onpa sulla ihania kalusteita! Suihkukin! Kiva, että tyttöset ilahtuivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaas, suihku toimii ilmeisesti Ihan Oikeasti - siihen voisi laittaa vettä ja suihkutella.

   Poista