sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kipeä kissa on kurja näky


Niin, siinä hän on, kuva Sylvistä eiliseltä päivältä. Turkki on tahmeana korvahuuhteesta ja ilme kuin kuuluisalla yrmykissa Grumpy Catillä. Sypä oli sitä mieltä, että näin epäedustavaa kuvaa ei saa julkaista, mutta en voinut vastustaa kiusausta. Viime yö kissan kanssa olikin sitten lopulta oikea liskojen yö. Sylvi alkoi voida pahoin puoli kahdeksan aikaan ja sitä jatkui reilun tunnin. Kissa ei kuitenkaan rauhoittunut laatanlennätyksen jälkeenkään, vaan repi papereita, hyppi pöydille, nuoli seiniä ja yritti syödä kengännauhoja ja ihan mitä tahansa. Paha olo siis jatkui. Välillä lukitsin Sylvin kanssani makuuhuoneeseen, mutta siellä Sypä vain rynkytti pakokauhuisena ovea. Pompin sängystä ylös kisua komentamassa tauotta. Huoh. Nyt on hiukan voipunut olo, ilmeisesti kummallakin.

Aamupala on nyt pysynyt kissin sisällä jo viitisen tuntia (koputamme puuta) ja toivotaan, että täystyhjennystä ei enää tule. Viime kesänä korvatulehduksen aikaan oli muuten samanlaista menoa. Huomenna eläinlääkäriin kuulemaan tuomio korvista.

6 kommenttia:

 1. No, voi että! Sylvi taitaa olla sitä mieltä, että korvien hoito saa nyt luvan riittää.
  Pidän huomiselle peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sylvi voi jo paremmin, mutta saa vielä viikon lisää korvatippoja. Uutta lääkäriaikaa ei tarvinut varata, jee!

   Poista
 2. Voi Sylvi parkaa. Minulla on itsellä ollut korvatulehdus aikuis-iällä ja jos kissoilla sattuu yhtä paljon, niin en ihmettele yhtään jos laittaa riehumaan. Toivottavasti se nyt jo helpottaa Sylvillä. Meillä näköjään taas edessä taistelu matolääkkeestä, vaikka juuri jouluksi madotin kaikki neljä, huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt voidaan täällä jo paremmin. Eläinlääkäri sanoi, että voisin yrittää pestä kissan turkin jonain päivänä, saa nähdä mikä taistelu siitä tulee...

   Poista
 3. Voi pietä Sylviä,ja sinuakin. Toivottavasti saatte jo yönne nukuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä nukuttiin viime yö oikein rauhallisesti. :)

   Poista