torstai 8. tammikuuta 2015

Vanha kampauspöytä ja makuuhuoneen raivaustilanne


Eipä ole kovin kauan siitä, kun Riiksun blogissa ihailin hänen uutta/vanhaa peilipöytäänsä ja kommentoin, että samanmoinen on ollut itselläkin haaveena. Lähes samantien 50-60-lukulainen peilipöytä käveli vastaan muutaman kympin hintaan kotisaaren kierrätysryhmässä. Sain sen tänään kotiin. Se on ihana, tuollainen himmeän sinertävä, sirojalkainen laitos. Kelpaa nyt puuteroida nenää aamuisin! Ja sopii viiskytluvulla rakennettuun taloon, vaikka muuten täällä ei noin vanhoja kalusteita olekaan. Kuva on suttuinen, kun valo ei riitä ja kamera on mikä on, mutta ehkä otoksesta saa käsityksen minkälainen kaluste on kyseessä.

Pöytä ei ole vielä oikealla paikallaan makuuhuoneessa, sillä kuten wanhat lukijat ehkä muistavat, siellä on ollut totaalinen kaaos. Mutta! Olen saanut jotain aikaan: tiistaina tulevat viimeinkin Nouto-Sortin miehet hakemaan pois kirjahyllynrangan, nojatuolinraadon ja yöpöydän. Mahdun lopultakin siivoamaan kaikki huoneen nurkat kunnolla ja tuo kampauspöytä (ja jakkara) pääsee uudistuneeseen makuuhuoneeseen. Näen varmasti kauniita unia, kun saan ylimääräiset roinat pois.

9 kommenttia:

  1. On kyllä ihana peilipöytä <3 Kyllä tuommoisen ottaisi, jos olisi tilaa...mitä ei ole!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis peilipöytä. Muistan lapsuudesta veljeni kuumitädillä tuollaisen ja minusta se oli jo silloin todella hieno.

    VastaaPoista
  3. Mulla oli samanlainen. Annoin sen siskontytölle, kun en oikeastaan sitten tarvinnut puuterointipöytää. Ja kooltaan se oli ihan pygmeille. :)

    VastaaPoista
  4. Oi ompas ihastuttava kampauspöytä :)

    TTosi

    VastaaPoista
  5. Sanon 6 kertaa KIITOS kommenteista! Kaikille yhteisesti ja vielä erikseen jokaiselle. :D

    VastaaPoista
  6. Tosi hieno pöytä! Upea löytö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus onnistaa ja löytyy jotain omanlaista!

      Poista