torstai 25. joulukuuta 2014

Pukinkonttiin virkattua ja värkättyä

Nyt kun pukki on käynyt ja ollaan taas omassa kotikolossa jouluvierailun jälkeen, on aika paljastaa tämän joulun itsetehdyt lahjat - ne, joista on jonkinlainen kuva olemassa. 

Talonmuotoisen tulitikkuaskin päällystin kirjaillulla ja applikoidulla askarteluhuovalla. Vähän helmiä, timangeja ja paljettejakin on koristeena. 


Tämän vanhat lukijat näkivät jo syksyllä blogissani. Sininen suorakaidekaulahuivi virkattuna SilverSoft-langasta. Akryylia, kevyt ja pehmeä.


Ja vastaavalla mallilla tehty violetti-sinisävyinen huivi Viking of Norwayn Nordlys-villasta. Mallihan on aivan mahtavan hauska tehdä, ja siihen löytyy valokuvallinen ja vaiheittainen ohje täältä. Nyt teen jo kolmatta huivia samalla mallilla, se on kyllä julman värinen, semmoinen possunpunainen, ja jää luultavimmin omaan käyttöön.


Kotona olen tänään paistellut ja maistellut sitä ei-niin-jouluista mutta hyvää parsakaalipiirakkaa, polttanut kynttilöitä, ja kohta parkkeeraan sohvalle Finlandia-palkitun Valtosen kanssa. Pahasti kyllä näyttää siltä, että kirja menee ensi vuoden puolen luettuihin opuksiin, totutun hitaasti etenee lukeminen, vaikka kirja on oikein hyvä. Sanalla sanoen, mukava joulu, eikä edes joululoman "tarvittavien" nappuloiden pakettia ole tarvinnut avata. Hyvä niin. Näissä pikkusiukun antamissa lahja"lääkkeissä" on varmasti vähemmän sivuvaikutuksia:

After Therapy Mints

4 kommenttia:

 1. Tosi hauskat nuo tikkuaskit ja miten kauniita huiveja, pitääkin tutustua ohjeeseen.
  Oikein rauhallista ja siunattua juhla-aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kannattaa tutustua ohjeeseen. Huivin pinnasta tulee elävä ja kaunis.

   Poista
 2. Aivan ihania huiveja!
  Ja hauska "hermostoppi" pillerirasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä olen niin hurahtanut tuohon huivimalliin, lisää on tulossa. :)

   Poista